RAI / Pack Keuring

PACK KeuringOMC Andijk is een door FOCWA erkend RAI/PACK keuringsstation.

Bij ons kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring. Een jaarlijkse inspectie van uw aanhanger waarbij de bestaande wettelijke eisen als norm worden gehanteerd. Bij een PACK worden alle (vitale) onderdelen van een aanhangwagen geïnspecteerd, koppeling, banden, remmen, chassis, verlichting, lagers, schokdempers, niets ontsnapt aan het oog van de keurmeester.

Als uit de keuring blijkt dat alles in orde is, of eventuele gebreken verholpen zijn, wordt uw aanhanger voorzien van een speciale RAI/PACK-sticker. Alleen een erkend keuringsstation zoals OMC mag de RAI/PACK uitvoeren. Indien de RAI/PACK – keuring gelijktijdig met een jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats vindt is de RAI/PACK- keuring kostenloos.

 

Onderhoud

OnderhoudHet is belangrijk dat uw aanhangwagen of boottrailer degelijk, veilig en betrouwbaar is. OMC Andijk kan daarom ook alle onderhoudswerkzaamheden aan uw aanhangwagens en boottrailers verrichten. Wij beschikken over een moderne werkplaats met alle benodigde gereedschappen en gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Het is ook mogelijk om een onderhoudsbeurt te combineren met de RAI/PACK-keuring.