Reserveer Online

of bel

06 134 162 40
Aanhangwagen Keuring & Onderhoud

Aanhangwagen

Keuring & Onderhoud

Aanhangwagen keuring

OMC Andijk is een door erkend RAI keuringsstation.

Bij ons kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring (PACK). Een jaarlijkse inspectie van uw aanhanger waarbij de bestaande wettelijke eisen als norm worden gehanteerd. Bij een PACK worden alle (vitale) onderdelen van een aanhangwagen geïnspecteerd, koppeling, banden, remmen, chassis, verlichting, lagers, schokdempers, niets ontsnapt aan het oog van de keurmeester.

Als uit de keuring blijkt dat alles in orde is, en eventuele gebreken verholpen zijn, wordt uw aanhanger voorzien van een speciale RAI keuringssticker. Alleen een erkend keuringsstation zoals OMC mag de RAI keuring uitvoeren. Met het RAI Aanhangwagen Keurmerk wordt voldaan aan de eisen vanuit de VCA. VCA staat voor Veiligheids Certificaat voor Aannemers. Als de RAI  keuring gelijktijdig met een jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats vindt is de RAI keuring kostenloos.

Aanhangwagen onderhoud

Het is belangrijk dat uw aanhangwagen of boottrailer degelijk, veilig en betrouwbaar is. OMC Andijk kan daarom ook alle onderhoudswerkzaamheden aan uw aanhangwagens en boottrailers verrichten. Wij beschikken over een moderne werkplaats met alle benodigde gereedschappen en gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Het is ook mogelijk om een onderhoudsbeurt te combineren met de RAI aanhangwagenkeuring.

Erkend Rai
Aanhangwagen
Keurstation